Wat kan POP

logo huisstijl

Logo & Huisstijl

Logo

Ben jij voor jezelf begonnen en heb je een logo nodig, of is jouw logo toe aan een restyle? Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg daarom voor een professioneel logo met een unieke uitstraling en laat zien wie jij bent.

Huisstijl

Er is zoveel meer dan alleen een logo. Om je herkenbaarheid te vergroten is een complete huisstijl ideaal. Dit kan zo uitgebreid als je maar wilt. Denk hierbij o.a. aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, with compliment cards, auto- en gevelbelettering of verpakkingsmateriaal.

Bent u starter? Ik heb speciale starterspakketten met een scherpe prijs! 

icoon drukwerk

Drukwerk

Flyers, folders of ander drukwerk

Flyers, folders, brochures of een magazine zijn ideale marketingmiddelen om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de klant. Met een professionele uitstraling in de lijn van jouw huisstijl laat je gegarandeerd een goede indruk achter.

Familiedrukwerk

Trouwen, geboorte of iets anders te vieren

Een speciaal ontwerp voor een geboortekaartje, trouwkaart of complete bruiloft huisstijl? Ik verwerk jullie wensen graag in een uniek ontwerp.

Advertenties

Advertenties

Een advertentie is een ideale manier om jouw dienst, product of actie onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Of het nu gaat om actiegerichte Retail advertentie of een advertentie in een luxe businessmagazine.

Freelance vormgeefster

Freelance

Zit u even met de handen in het haar? Werk te veel, tijd en mensen te kort. Geef mij even een belletje en ik sta klaar om bij te springen!